Topselectie: de beste wijnen van topkwaliteit!

Wat zijn Topselectie wijnen?

Topselectie wijnen zijn wijnen met een verhaal erachter. Deze bijzondere topwijnen komen uit de bekendste klassieke wijngebieden en de meest gerenommeerde wijnhuizen ter wereld. Speciaal opgespoord over de hele wereld door onze inkopers. De basis is beste kwaliteit, en op de Bordeaux Grand Clu Classé wijnen na, zijn deze wijnen exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall.

Bekende klassiekers

In de Topselectie zitten de bekendste klassieke wijnen als Barolo, Brunello en Grand Cru Classé’s  uit de Bordeaux, maar ook topwijnen van de beste wijnhuizen uit Zuid-Afrika, zoals van Kanonkop en Tokara.

Prijswinnende wijnen

Alle wijnen zijn prijswinnend met hoge punten van de bekende (internationale) wijnjournalisten en tijdschriften. Deze journalisten en tijdschriften staan nationaal of internationaal hoog aangeschreven. Denk hierbij aan Robert Parker met zijn Parkerpoints of magazines als de Wine Spectator.

Voor alle gelegenheden

Topselectie wijnen zijn niet alleen voor bijzondere avonden, maar het zijn juist wijnen die er voor zorgen dat het een speciale avond wordt! Iedere zaterdagavond kan memorabel worden door lekker te koken en er een mooie topselectie wijn bij te schenken.

Bekijk alle topselectie wijnen of bel om direct te bestellen.