cursus.jpg
kenn.jpg
proeverij venlo.jpg
horeca training.jpg
cursus.jpg

Wijncursus Venlo


SCROLL DOWN

Wijncursus Venlo


Wijn is een onuitputtelijk gespreksonderwerp. Er verandert nog dagelijks van alles in wijnland en dat houdt het zo boeiend. Iedereen heeft zijn eigen ideeën en belevenissen bij wijn. Je bent daarom ook nooit uitgeleerd als het over wijn gaat. Dit is de reden dat Gall & Gall Yvonne een basis wijncursus ontwikkeld heeft. Verder behoort het ook tot de mogelijkheden om een wijncursus op maat voor u samen te stellen. Kijk voor mogelijkheden in het onderstaand cursusaanbod.

 

 

Cursus Kennismaking met Wijn

Tijdens deze cursus leert u alles over wijn, verschillende druivenrassen en streken, het vinificatie proces, regelgeving en natuurlijk wordt er heel veel wijn geproefd! We hebben verschillende zeer kundige en ervaren docenten in huis, die in een gezellige setting alles over wijn kunnen vertellen. Deze cursus bestaat uit 6 lessen.

Lees meer

 

 

Wijnproeverijen

Wij organiseren regelmatig zelf proeverijen, maar ook u kunt met uw vrienden, collega's en/of zakenrelaties een eigen proeverij organiseren. Geniet van de heerlijke wijnen die Yvonne speciaal voor jullie geselecteerd heeft! U leert meer over de geselecteerde wijnen, terwijl u geniet van de hapjes en wijnen met uw gezelschap. Leuk om eens te doen als uitje met collega’s, netwerkborrel, vrienden of familie!

Lees meer

 

 

Horecatraining

Wilt u uw personeel bekendmaken met de wijnen van uw wijnkaart? Gall & Gall Yvonne neemt ze mee op wijnreis door uw wijnkaart. In een dagdeel weten ze wat ze schenken en kunnen ze dit overbrengen aan uw gasten.

Lees meer

kenn.jpg

Kennismaking met Wijn


Kennismaking met Wijn


Leer de wereld van de wijn ontdekken.

Om u daarbij te helpen, organiseren wij een wijnproefcursus voor “beginners".

In deze cursus laten wij op een informele manier de volgende onderwerpen de revue passeren:

 • het proeven van wijn (kleur, geur en smaak);
 • wat is wijn (hoe wordt wijn gemaakt);
 • druivensoorten;
 • etiketten lezen;
 • wijn en spijs;
 • bewaren en serveren van wijn;
 • de wijnlanden die wij aandoen zijn o.a Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland, Californië en Nederland.

De cursus bestaat uit 6 avonden van 2½ uur en wordt gegeven van 20.00 tot 22.30 uur. Per avond worden minimaal 8 wijnen blind geproefd.

Het cursusgeld bedraagt € 110,00 per persoon; € 25,00 bij inschrijving en de rest van het bedrag kunt u op de 1e cursusdag contant of per bank betalen.

De eerstvolgende cursus start in januari 2016, de exacte datum wordt later bekend gemaakt.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de wijncursus.

Aangezien er slechts 10 plaatsen per cursus zijn, is het wel verstandig niet te lang te wachten met reageren. De aanmeldingen worden behandeld op basis van ontvangst van het aanmeldingsformulier en het inschrijfgeld.

Naam *
Naam


proeverij venlo.jpg

Wijnproeverij


Wijnproeverij


Wijnproeverij

Wilt u met een zelf samengestelde groep (vriendenclub, wijn- of kookclub) een wijnproeverij of cursus volgen? Alle wijnproeverijen en thema-avonden kunnen naar wens worden samengesteld en verzorgd. De tijdsduur, de wijnen, het thema en de locatie worden aan uw wensen aangepast. Gall & Gall Yvonne biedt mogelijkheden voor iedere groepsgrootte en budget.


We denken graag met u mee, neem gerust contact op voor meer informatie !

Contact | Informatie 

horeca training.jpg

horecatraining


horecatraining


Genereer meer omzet met onze wijntraining

Wilt u de verkoop van wijn binnen uw horecagelegenheid verhogen? Volg een wijntraining en adviseer uw gasten de juiste wijnen bij al uw gerechten. Onze trainingen zijn op maat gemaakt voor zowel uzelf als voor uw personeel. Het belangrijkste is dat iedereen binnen uw horecaonderneming uw gasten goed advies kan geven op het gebied van wijn. Dan genereert u direct meer omzet. Daarnaast zorgt het verkrijgen van meer en toepasbare kennis over wijn en wijnverkoop voor meer zelfvertrouwen bij uw horecamedewerkers.

Weet wat u schenkt!

Tijdens de training proeven we samen met de medewerkers al uw wijnen waardoor iedereen op een inspirerende en enthousiaste manier kennis maakt met uw wijnkaart. Ook maken we samen met uw medewerkers verschillende wijn-spijscombinaties. Op een laagdrempelige manier ontdekt iedereen uw wijnassortiment zodat er enthousiast aan de slag wordt gegaan om meer wijn te verkopen. Daarnaast geven we tips en tools om de wijn (nog) beter in de spotlight te zetten.

De voordelen voor u:

 • Stijging van uw omzet
 • Verhoging kennisniveau en werkplezier van uw horecamedewerkers
 • Verhoging kwaliteit van service en tevredenheid gasten
 • Optimalisatie wijnbeleving

Wilt u deelnemen aan de wijntraining? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie!

Contact | Informatie