horeca.jpg
Kookclubs.png
zpf.jpg
horeca.jpg

Horeca


SCROLL DOWN

Horeca


 

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking met Gall & Gall Yvonne. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft samenwerkingen. Bekijk alle mogelijkheden hieronder en neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Horecapartner

Met maar liefst 1100 soorten wijn en gedistilleerd kunnen wij u veel diversiteit bieden en dit varieert van betaalbare wijnen voor iedere dag tot en met de meest bekende en exclusieve merken.

Of het nu gaat om het adviseren van de juiste wijn bij dat lekkere recept, of om een fijne port of likeur voor bij de koffie, wij zijn u graag van dienst.
 

Onze service

  • Snelle levering
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Uitgebreid assortiment aan wijn, (speciaal)bier, binnen en buitenlands gedistilleerd
  • Verzorgen en samenstellen van wijn en/of drankenkaarten

 

 

 
Kookclubs.png

Kookclubs


Kookclubs


Aan kookclubs leveren wij tegen extra concurrerende prijzen en maken wij graag een arrangement op maat. Door ons grote assortiment aan dranken kunnen wij u helpen bij het samenstellen van menu-suggesties.

zpf.jpg

Zomerparkfeesten


Zomerparkfeesten


 

Gall & Gall Yvonne was ook dit jaar weer trotse sponsor en leverancier van het Zomerparkfeest in Venlo, en heeft alle artiesten en vrijwilligers bij het evenement voorzien van wijn en gedistilleerd dranken. De 39ste editie van het Zomerparkfeest werd gehouden van 20 tot en met 23 augustus in het Julianapark.